Ing. Tomáš Martínek

Tento profil není využívan. www.tomas-martinek.eu je správný
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.12.2018 21:41:00

Chceme zefektivnit výběr daní odstraněním diskriminace českých pokerových hráčů

Chceme zefektivnit výběr daní odstraněním diskriminace českých pokerových hráčů

Komentář na facebookovém profilu k diskriminaci českých hráčů v rámci EU

 Chceme zefektivnit výběr daní odstraněním diskriminace českých pokerových hráčů v rámci EU. Když se dnes chce český hráč přihlásit do pokerového turnaje s předem stanovenou výší výhry, musí čekat, dokud nebude složeno alespoň 50 % stanovené výhry. Dochází tak ke značnému omezení, které hráči často obchází přes VPN nebo hraním na platformách bez licencí. Státu tím unikají peníze.

„Na online pokerových platformách, které mají českou licenci a odvádí zde i daně, nastává absurdní situace, kdy hráči z jiných zemí mohou hrát turnaje od začátku, zatímco hráči přihlašující se z Česka včetně turistů musí na možnost přihlášení do turnaje čekat. Paradoxně to tak vede české hráče k obcházení zákona přes VPN nebo využívání platforem bez licence, které české zákony nedodržují a neodvádějí za hráče z Česka daně do státního rozpočtu,“ říká Pirát Tomáš Martínek, který kvůli této problematice předkládá pozměňovací návrh k daňovému balíčku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama