Ing. Věra Kovářová, MIM

  • STAN
  • Středočeský kraj
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.07.2022 20:28:00

Naše hnutí je tvořeno skvělými, pracovitými a slušnými lidmi

Naše hnutí je tvořeno skvělými, pracovitými a slušnými lidmi

Komentář na facebookovém profilu k základu práce poslankyně a místopředsedkyně hnutí

 Vážení přátelé tady na Facebooku,

dovolte mi být teď trošku osobní. Dennodenní součástí mé práce je setkávání s vámi - s lidmi žijícími v obcích a městech po celé naší republice. Vzájemné debaty jsou tou největší inspirací. Inspirací pro práci, ve které pokračuji ve Sněmovně již devátým rokem.

Mým heslem je „vidím, slyším, řeším“, ze kterého jasně vyplývá, že jen s vaší pomocí mohu řešit problémy, které nás všechny skutečně trápí. Totéž dělám i v rámci v hnutí STAN. Ano, naše hnutí neprochází teď zrovna „růžovými“ chvílemi a nechci vás tím zatěžovat. Budu pozitivní.

Naše hnutí, které je od svého vzniku budováno zespodu, z té nejnižší (a zároveň nejdůležitější) komunální úrovně, je z naprosté většiny tvořeno skvělými, pracovitými a především slušnými lidmi, kteří věnují svému okolí, svým obcím a městům, denně hodiny svého času, často i dobrovolně.

Jsem hrdá na to, že právě s takovými lidmi můžu být „na jedné lodi“. O to víc mě těší, že mohu být místopředsedkyní tohoto našeho týmu. Setkávání s vámi i uvnitř hnutí STAN je pro mě základem dobré práce. Víte, že za vámi přijedu kamkoliv, ve kterémkoliv kraji a ráda vždy poznám vaši obec a pokusím se přispět k řešení věcí, které jsou potřeba.

Obrovsky smekám před každým, kdo se věnuje zlepšování místa, kde žije. A vy všichni, pro které je zlepšování a zkrášlování svých obcí a měst denní rutinou, mají u mě zastání.

Děkuji vám za přízeň.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama