Ing. Věra Kovářová, MIM

  • STAN
  • Středočeský kraj
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.04.2022 20:26:00

Velikonoce jsou svátky znovuzrození

Velikonoce jsou svátky znovuzrození

Přání k velikonočním svátkům, zveřejněné na facebookovém profilu

 Ať to bereme z křesťanské tradice, židovské tradice nebo klidně i pohansky či astronomicky, pořád se na jedné věci shodneme: Velikonoce přinášejí nový život, novou naději.

Proto vám všem bez ohledu na vyznání a přesvědčení přeji, aby tyto Velikonoce přinesly právě tu naději a nový život. Pro nás, pro naše přátele v celé Evropě, pro všechny lidi, kteří touží po svobodném a klidném životu.

V tuto chvíli se zdá, že je to velké a nesplnitelné přání. Velikonoční svátky nás zastihují v mimořádně těžké době, kdy nedaleko od našich hranic zuří válka. Tisíce lidí umírají, miliony dalších byly vyhnány ze svých domovů, dochází k hrůzným zločinům proti lidskosti. Těžko se v takové době radovat ze svátečních dnů.

O to více se upínám k tomu, co vedle radosti Velikonoce představují. K naději, že zima, jakkoliv těžká a krutá, vždycky jednoho dne skončí. I ten mráz, který přichází z Kremlu…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama