Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.03.2010 19:17:00

Pan Kalousek je známý demagog

Pan Kalousek je známý demagog

Řeč na 75. schůzi PSP ČR, 9.3.2010

Děkuji. Pane předsedající, paní poslankyně, páni poslanci, já myslím, že pan Kalousek je známý demagog a předvedl to tady opět. Tady nejde o nic jiného, než o určitý zájem, který stát prezentuje například daňovými úlevami. A pan Kalousek velmi dobře ví, že jsou například zvýhodněny skupiny lidí, kteří mají hypotéky, kteří mají stavební spoření. A mohli bychom jmenovat i další. Pan Kalousek osobně zvýhodnil skupiny s nejvyššími příjmy tím, že jim snížil daně.

To jsou přece zájmy a ať se k tomu přihlásí pan Kalousek osobně, že je pro ty nejbohatší, protože už k nim patří a protože ho podporují. Naším zájmem je, aby zaměstnavatelé vytvářeli svým zaměstnancům dobré pracovní podmínky a kromě mezd, které samozřejmě jsou pro zaměstnavatele poměrně drahé v této složité době ekonomické krize jsou právě tato plnění vůči zaměstnancům, ať už je to různé stravování, zaměstnanecké výhody, ubytování a podobně, pomoci právě zaměstnavatelům, aby mohli zaměstnancům vytvářet lepší podmínky. A jestli si to pan Kalousek nemyslí, je to jeho věc. Pravice má jiné zájmy než zájmy zaměstnanců a zaměstnavatelů. A myslím si, že i tady se ukáže podpora pro firmy a podniky v České republice v době ekonomické krize a jak to kdo vlastně myslí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama