Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.03.2010 8:44:35

Postavení důchodců v dnešní společnosti

Postavení důchodců v dnešní společnosti

Místopředseda ČSSD vyrazí za seniory.

Místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach absolvuje v pondělí 29. března 2010 sérii besed se seniory v okresech Šumperk a Jeseník.

První zastávkou bude mohelnický Domov pro seniory s pečovatelskou službou, kde beseda proběhne mezi 9:30 a 10:30 za účasti poslance za ČSSD Pavla Němce a kandidáta do PS Romana Váni. Od 11:00 do 12:00 budou pak budou titíž představitelé sociální demokracie diskutovat se seniory v Penzionu pro důchodce v Postřelmově.

Čtěte: Podle ČSSD brání průběžné financování důchodů chudobě

Následovat bude beseda v Domově důchodců v Šumperku (13:30 až 15:00), kde se k diskutujícím přidají i poslanec Jiří Krátký a kandidát do sněmovny Jan Přichystal. Poslední besedu na téma „Postavení důchodců v dnešní společnosti, důchodový systém, důchodová reforma, mimořádný příspěvek k důchodu, regulace cen elektřiny, plynu a vody" absolvuje Zdeněk Škromach od 16:30 do 18:00 v Domově a penzionu pro důchodce v Jeseníku společně s poslancem Jiřím Krátkým a kandidátkou do PS Evou Pavličíkovou.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama