Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.09.2016 13:10:40 - Erik Kraft

vláda k uprchlíkům

Vám nevadí, že ČSSD ohledně uprchlické krize něco jiného říká, než dělá? Viz přijímání uprchlíků. Proč vláda schválila jakýsi integrační program pro jejich začlenění, když tu vlastně žádné nechce? Vyhazování peněz nebo lež?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.10.2016 12:01:16 - Ing. Zdeněk Škromach
Vážený pane Krafte,

dovolte, abych Vás odkázal na svou odpověď k předešlé otázce, která je tematicky obdobná. Tato vláda musí mít, stejně jako jakákoliv vláda na světě, určitou představu o schopnosti integrace cizinců na svém území. Přijímání migrantů se muselo řešit vždy, ačkoli v uplynulých letech to byli z drtivé většiny migranti z Ukrajiny, Ruska či Vietnamu. Vláda tedy neschválila integraci 6 000 muslimských migrantů, ale vytvoření kapacit pro případné migranty po období 3 let. Myslím, že je správné, když vláda je připravena na všechny alternativy, je důsledná v zákonech a především není populistická. Hezký den, Zdeněk Škromach