ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.12.2019 7:35:00

Možnosti technologií Smart City jsou takřka bezbřehé

Možnosti technologií Smart City jsou takřka bezbřehé

Komentář na facebookovém profilu k technologiím Smart City

 V pondělí jsem v Senát Parlamentu ČR převzal záštitu nad konferencí, která se věnovala problematice Smart City. Je správně, že se právě toto téma dostává na půdu horní komory, která je velmi často symbolickým hlasem místních samospráv v Parlamentu. Právě na lokální úrovni vidíme, jak je problematika Smart City důležitá a kolik benefitů může přinést např. oblasti efektivního řešení problémů řady měst a obcí, ať už v oblasti řízení dopravy, bezpečnosti, nakládání s komunálním odpadem, apod.

Osobně se o problematiku Smart City také zajímám. V minulosti jsem měl možnost se seznámit s technologickou expanzí v oblasti Smart City přímo u předních světových výrobců v Číně. Možnosti, jak využít tyto technologie, jsou takřka bezbřehé. O to více je důležité vést ucelenou debatu, která pak jejich využití promítne mimo jiné i do legislativy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama