ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.12.2015 13:15:00

Obavy se naplnily

Obavy se naplnily

Není to tak dlouho, co jsem psal o tom, že finanční injekce do Turecka, které mají Evropu ochránit před další uprchlickou vlnou, pokládám za zcela nesmyslné.

Křesťanská Evropa se nechala zatlačit do kouta a bohužel akceptovala nehorázné výpalné, které si nárokují potomci Osmanské říše. Brusel zavřel oči před všudypřítomným obchodem s lidským neštěstím, na kterém parazitují pašerácké mafie, nepoučil se z historie a posílá do Turecka několik miliard euro. A ejhle, netrvalo to tak dlouho a už i humanitární organizace upozorňují na to, že Turecko používá evropské peníze k týrání uprchlíků a nezákonné detenci. Evropa je tak prý spoluzodpovědná za aktuální porušování lidských práv v Turecku. Bohužel mne tento závěr nijak nepřekvapuje a už před časem jsem před tímto varoval. Jen si nemyslím, že situaci pomůže vyřešit nějaký speciální nezávislý orgán, který by dohlížel na využívání evropských peněz. Řešení je jediné. Neposílat do Turecka žádné peníze a v rámci mezinárodního společenství vytvořit tlak na Ankaru, aby se nejdříve začala chovat civilizovaně a vypořádala se s úřady tolerovanou pašeráckou mafií.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama