ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.11.2019 12:51:00

Účtenkovka jako podvodná hra?

Účtenkovka jako podvodná hra?

Komentář na facebookovém profilu k údajným podvodům v Účtenkovce

 Hned na začátku jsem říkal, že lze každý systém obejít. Má slova se potvrdila. A nejde jen o samotnou EET, ale také o loterii z dílny ministerstva financí Účtenkovka, která je jejím doplňkem. Má zákazníky motivovat k tomu, aby trvali na vydávání účtenek u obchodníků, a v konečném důsledku je motivuje také k bonzáctví v případě, kdy účtenku od prodejce nedostanou.

Teď totiž vychází na povrch, že právě v Účtenkovce se ve velkém obcházejí pravidla a zřejmě ji ovládli profesionální hráči. Jak jinak si také vysvětlit, že například jeden z hráčů zaregistroval hned 11 000 účtenek za jediný měsíc – tedy bezmála 400 účtenek denně! A to je podle odborníků téměř nemožné, protože by celý den prakticky nedělal nic jiného.

Variantou mohou být i skupiny lidí, případně obchodníci, kteří si dokáží kasu přeprogramovat tak, aby účtenky zákazníků rovnou registrovala do systému loterie. Podle analytika by se tak dokonce ministerstvo financí mohlo dopouštět trestného činu provozování nepoctivých her a sázek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama