ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.03.2020 8:36:00

V mnoha zemích dnes prakticky neexistuje svoboda projevu

V mnoha zemích dnes prakticky neexistuje svoboda projevu

Komentář na facebookovém profilu o netoleranci k těm, kteří ctí tradice

 Tleskám odvaze, tleskám rozumu a tleskám „normálnosti“, která, zdá se, dnes není „in“. Z tohoto rozhovoru (ZDE), byť je podán s dávkou ironického humoru, je mi ale smutno. Je mi smutno z toho, že v Evropě ve snaze být přehnaně tolerantní ke všem genderům a národům jsme místy absolutně netolerantní k těm, kteří ctí tradice a nebojí se pro jejich zachování udělat maximum. Jak je možné, že jsou právě tito lidé zastrašováni?

Souhlasím s tím, že v mnoha zemích dnes prakticky neexistuje svoboda projevu. Zelenou mají nelegální migranti, „tupost zelené mafie“ a záškoláctví, realizované pod hlavičkou boje za ekologii.

Už dnes prý někteří lidé například ve Velké Británii uvažují nad tím, kam půjdou, až jejich zemi ovládnou muslimští, nepřizpůsobiví migranti. Proč svět nepomáhá bílým lidem v oblastech, kde zažívají těžkou krizi a jsou vyvražďováni? Jde například o jihoafrické farmáře, kteří chtějí pracovat a začleňovat se do společnosti, ale ve své zemi nemohou, protože jsou zde oběťmi rasové diskriminace. Jsou snad horší než muslimští nájezdníci, kteří míří pouze za lepším životem a svět jim i přesto otevírá náruč? Nebo si bílá barva pleti takovou pomoc nezaslouží? Není ale právě tohle diskriminace?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama