ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.02.2020 5:58:00

Že by pivo nakonec zlevnilo?

Že by pivo nakonec zlevnilo?

Komentář na facebookovém profilu k daním na pivo

ŽE BY PIVO NAKONEC ZLEVNILO? :-D Opravdu velmi mne zajímá váš názor. Je tu někdo, kdo věří tomu, že v důsledku nově avizovaného, pro různé provozovny rozdílného (a pro většinu lidí navíc zmatečného) zdanění piva dojde k jeho zlevnění?

A vůbec…copak jsme se vrátili do období socialismu, aby nám vláda diktovala, za kolik má hospodský čepovat pivo? Vždyť vláda už dnes vidí hospodskému přímo pod ruce, má online přehled o všech jeho hotovostních tržbách, drtí ho papírováním, dvěma desítkami inspekčních a dozorových orgánů apod. A to nepočítám nesmyslnou EET, poplatky kolektivním správcům a další povinnosti.

Teď jim ještě bude premiér vzkazovat, za kolik mají čepovat pivo? To už je přece totální výsměch a pohrdání! Tak ať premiér hospody znárodní a může být ministrem hospod přímo on. Můj dojem z celé záležitosti bohužel je ten, že už ztrácíme poslední zbytky svobody soukromého podnikání :-( Jaký je ten váš?

ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama