ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.01.2017 22:58:59 - krissus

Přeji pěkný den pane senátore.

Pět procent ...., krissus, 1. 1. 2017 22:29:30

Pane senátor, neplatí, že jen pět procent hospodských poctivě a slušně odvádělo daně? Ti ostatní, co daně neplatili tak jak mají, dnes kvičí. A jaké pak udávání a šmírování? Na poctivé a slušné hospodské si nikdo nepřijde s nějakou loterií. Ti jsou rádi, že bude odstraněna nekalá konkurence. :-)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.01.2017 9:46:16 - Ivo Valenta
 

Dobrý den,

s Vaším názorem se určitě nemohu ztotožnit a paušální nálepkování hospodských odmítám. Navíc bych Vás rád upozornil na to, že to nejsou pouze hospodští, kteří spadli pod povinnost zavést elektronickou evidenci tržeb, nezapomínejte na další živnostníky, kteří prodávají zboží či poskytují služby. Jinými slovy, EET dopadne časem na jakýkoli segment maloobchodu a velkoobchodu, a to nemluvím o tom, kolik bude stát živnostníky systém ročně, až 30 tisíc korun. Vidím, že Vás nepřesvědčím, zřejmě na všechny podnikatele pohlížíte jako na podvodníky a vůbec si neuvědomujete, že se jedná povětšinou o lidi, kteří poctivě platí daně a rozhodně na systému neparazitují,  narozdíl třeba od nezaměstnaných na sociálních dávkách.  

S pozdravem,

Ivo Valenta