JUDr. Hana Kordová Marvanová

  • BPP
  • Praha 11
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.01.2023 7:33:00

Obyvatelé Jižního Města mají právo ve svých bytech spokojeně bydlet

Obyvatelé Jižního Města mají právo ve svých bytech spokojeně bydlet

Informace na facebookovém profilu k jednání o plánované stavbě Polyfunkčního komplexu Opatov

 Nejlépe se pozná problém, když jde člověk přímo do terénu. Proto jsem se sešla se zástupci Bytového družstva Praha Opatov na Městská část Praha 11, abychom probrali problémy s plánovanou stavbou Polyfunkčního komplexu Opatov (Sky Opatov). A v čem spočívá problém s touto stavbou?

Tento necitlivý projekt by negativně ovlivnil život obyvatel domů v ulicích Jašíkova a Křejpského, protože má být poměrně vysoký (až 9 nadzemních pater) a má být postaven v blízkosti těchto domů. Obyvatelé okolních domů by tak například přišli o sluneční svit, neboť plánovaná stavba převyšuje jejich domy. Místním by se tedy výrazně zhoršila pohoda a kvalita bydlení.

Vše jsem si na místě na vlastní oči prohlédla a přislíbila jsem místním občanům, že se ve spolupráci s radnicí Prahy 11 za ně postavím všemi způsoby, které budou v mých silách. Není možné, aby bezohledné developerské projekty takto zhoršovaly kvalitu bydlení místním občanům!

Držte nám palce

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama