ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.05.2011 19:58:00

Jak budoucí místopředseda VV spadl z Marsu

Jak budoucí místopředseda VV spadl z Marsu

Když jsem v přímém přenosu na ČT24 viděl kandidátské vystoupení Tomáše Jarolíma, nevěřil jsem vlastním uším.

Kdyby nebylo odpoledne, myslel bych si, že se mi zdá. V naší zemi musíme zrušit anonymní akcie – tedy akcie na doručitele, hřímal nový člen vedení VV.

Řekl bych ano a tleskal bych. Pokud bych měl krátkou paměť. Pokud bych si nepamatoval, jak VV hlasovali o návrhu zákona, který tyto akcie rušil. Návrh zákona o zrušení listinných akcií na majitele jsem společně s Bohuslavem Sobotkou a ostatními poslanci ČSSD předložil sněmovně v tomto volebním období už v červenci 2010. 

Návrh zákona byl zamítnut hned v prvním čtení v prosinci 2010. Díky rozhodnutí většiny poslanců nebyl propuštěn ani k diskusi do výborů. Pro zamítnutí hlasovali jako jeden muž poslanci ODS, TOP 09 a VV, konkrétně Lenka Andrýsková, Michal Babák, Kateřina Klasnová, Viktor paggio, Petr Skokan, Vít Bárta, Karolína Peak, Radek John, Dagmar Navrátilová a další.

 Prosím budoucího místopředsedu VV Tomáše Jarolíma, aby se seznámil s konkrétními činy a politikou své strany předtím, než bude příště - jemně řečeno - nepřesně informovat veřejnost.

 Na závěr bych chtěl popřát dobrou inspiraci a nápady „guerille“ VV, až bude psát komentáře pod tento článek. Nezklamte prosím svého štědrého  chlebodárce. I když na skutečnosti a faktech v tomto článku nezměníte zhola nic.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama