ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.11.2015 10:08:35

Hejtman ocenil bývalé olympioniky

Hejtman ocenil bývalé olympioniky

Hejtman Karlovarského kraje Martin Havel se včera sešel se členy Nadace západočeských olympioniků, aby jim předal finanční podporu za skvělou reprezentaci regionu na domácích i zahraničních soutěžích. Bývalí špičkoví sportovci si mezi sebou rozdělili

Karlovarský kraj věnoval Nadačnímu fondu západočeských olympioniků o 30 tisíc korun více než vloni. Příspěvek včera obdrželo celkem deset sportovců, a sice fotbalista a hokejista Jiří Feureisl, hokejový trenér Josef Koller, volejbalistka Jana Růžičková, trenéři házené Štěpán Sláma a František Vondrášek, trenér vzpěračů Miroslav Vrbka, boxer Jaroslav Šlais, vzpěrač Jan Nagy, atlet Miroslav Štrunc a trenér atletiky Otakar Vaněk.

„Jsem rád, že kraj může podpořit bývalé sportovce, vůči kterým má naše společnost dluh. Velice si vážím jejich úspěchů a budu rád, když jim budeme moci i nadále finančně pomáhat,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Martin Havel.

Nadační fond západočeských olympioniků se snaží dlouhodobě podporovat bývalé sportovce, kteří se dostali do tíživé životní situace. Tito lidé reprezentovali naši vlast bez jakéhokoliv nároku na finanční odměnu, jež by je zabezpečila do budoucna. Setkání se účastnila i poslankyně Parlamentu ČR Markéta Wernerová, která s předsedou správní rady neziskové organizace Vladimírem Jarým diskutovala o podpoře bývalých sportovců, například formou renty.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama