JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.01.2019 10:23:00

Nabídnul jsem pomocnou ruku a zkušenosti

Nabídnul jsem pomocnou ruku a zkušenosti

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům krajských konferencí ČSSD.

Zúčastnil jsem se na pozvání sociálních demokratů z Vysočiny jejich krajské konference ve Větrném Jeníkově. Děkuji za odvahu a věřím, že diskusní příspěvek oranžového Belzebuba byl pro delegáty zajímavý. Nebyly to historky starého zbrojnoše ani jsem nepřijel bojovat staré války. Nabídnul jsem svůj pohled na aktuální stav a zejména na budoucnost ČSSD. Pojmenoval jsem konkrétní priority i nutné kroky do nejbližších měsíců a let k návratu voličů. Nabídnul jsem pomocnou ruku a zkušenosti, ovšem bez nutnosti zastávat vrcholové funkce. Vážím si, že to delegáty KK oslovilo, neboť pro mne překvapivě 2/3 delegatů mne dokonce veřejným hlasováním usnesením vyzvalo ke kandidatuře do vedení ČSSD (na řadového místopředsedu). Podobnou výzvu jsem již dostal z Ostravy. Děkuji, beru to vážně a mám rozhodně o čem přemýšlet.

Navrhl jsem dnes na Vysočině také usnesení směrem k resortu zemědělství 1) maximální podpora opatřením boje proti suchu, zajištění zásobování pitnou vodou, přísná regulace ceny pitné vody. 2) urychlené řešení kůrovcové kalamity včetně finanční pomoci vlastníkům zasažených lesů (myšleno mimo LČR) - obojí schváleno drtivou většinou hlasů. Hezký zbytek víkendu všem přeji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama