JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.08.2018 16:50:00

Nápad na “stínového prezidenta Kisku” je do nebe volající

Nápad na “stínového prezidenta Kisku” je do nebe volající

Komentář na facebookovém profilu k prohlášení Markéty Pekarové Adamové, že Andrej Kiska plní funkci stínového prezidenta pro ty, kteří jsou znechuceni politikou prezidenta Zemana.

21. srpen 1968 je tragickým dnem našich dějin stejně jako třeba 15. březen 1939. Snaha některých upadajících pravicových politických subjektů parazitovat na této národní tragédii po 50 letech vypovídá nejvíc o jejich absolutní neschopnosti mít aktuální témata a řešit problémy lidí v ČR v roce 2018. Ovšem tak hloupoučká agitka jako nápad na “stínového prezidenta Kisku” už je do nebe volající. Člověk, který vydělával mj. na byznysu s chudobou, který se soudí o podivně získané pozemky pod Tatrami, jehož firma pro prezidentské kampani měla problémy s krácením daní či který útočí proti výsledkům parlamentních voleb a parlamentní většině ve vlastní zemi? Zřejmě svůj k svému. Díky, takový stín si Česká republika fakt nezaslouží a díky za náš originál!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama