JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.07.2019 14:11:26

Nedůstojné historky z Hradu, lámání volitelů na toaletách a výhrůžky zastřelením

Nedůstojné historky z Hradu, lámání volitelů na toaletách a výhrůžky zastřelením

Reakce Michala Haška na vyjádření Petra Fialy (ODS) v článku „Neřízená střela Zeman? ODS chce zrušit přímou volbu prezidenta“ na Novinkách.cz

ODS navrhuje zrušit přímou volbu hlavy státu občany a chce návrat k parlamentní volbě. Prof. Fiala ty poslední v roce 2008 osobně nezažil, měli by mu o nich povyprávět třeba Marek Benda nebo Miroslava Němcová. Nedůstojné historky z Hradu. Lámání volitelů na toaletách. Výhrůžky zákonodárcům zastřelením. Byl jsem jedním z těch, komu bylo takto vyhrožováno, jako předsedovi poslaneckého klubu ČSSD. A když mají občané "špatné" názory a volí kromě Miloše Zemana prezidentem pro prof. Fialu a ODS špatně třeba ve sněmovních volbách, kdy navrhne i zrušení takových voleb?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama