JUDr. Pavel Blažek, Ph.D.

  • ODS
  • ministr spravedlnosti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.12.2018 16:05:00

Jenom blbec snižuje pověst orgánu, ve kterém sám zasedá

Jenom blbec snižuje pověst orgánu, ve kterém sám zasedá

Projev na 24. schůzi Poslanecké sněmovny 5. prosince 2018 ke změně vládního návrhu zákona o vnitrozemské plavbě.

Děkuji za slovo.

Já bych zareagoval na paní poslankyni Procházkovou. Takové ty bulvární řeči, že jsou tady poslanci, co mají jedno promile, bych si odpustil. A řeknu to natvrdo. Jenom blbec snižuje pověst orgánu, ve kterém sám zasedá. Na to se nedá jinak reagovat. (Výbuchy smíchu v levé části sálu.) Poprosím, abychom si tyhle řeči opravdu nechali, protože jsou bulvární, jsou mimo a nevím, koho mají oslovit, ale určitě normálního člověka skutečně ne.
A za druhé bych rád řekl, že taky je potřeba myslet na ty orgány, co mají u nás na starosti bezpečnost. Protože když budeme neustále přidávat další a další, podle mě podružné úkoly, tak místo, aby se opravdu zabývaly tím, co je potřeba, to znamená, aby se lidi nezabíjeli na ulicích, aby se nevraždilo, neloupilo, nekradlo, tak je budeme posílat, aby dávaly dýchat vodákům. To je úplně absurdní.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama