JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2018 8:15:27

Migranti

Migranti

Je evidentní, že Thomas Piketty nechápe, že už toho mají nejen Češi, ale i ostatní národy střední a východní Evropy v otázce migrace dost.

 Že nechceme být krmelcem Evropy v tom smyslu, protože není možné, aby nás kdekdo vyjídal, když jsme neměli žádné kolonie, nikdy jsme z nich nežili, nikoho jsme neokrádali, na rozdíl od bývalých koloniálních zemí jako byla Velká Britanie, Francie, Německo či Španělsko. Opravdu nemusíme být nikomu vděční za to, že nám dal někdo něco ze svého, tak tomu nikdy nebylo. Naopak do společné bruselské pokladny přispíváme už dlouho a naše čerpání daleko zaostává za platbami, které poskytujeme. Navíc i z toho, co se nám z Bruselu vrací, čerpají prostředky zejména zahraniční vlastníci dodavatelských firem. Fungování EU není férové a nejvíce solidaritu vyžadují ti, kteří od nás čerpají zisky pro své mateřské  firmy. Tak ať alespoň tito tzv. komentátoři a analytici svým občanům nelžou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama