Jakub Janda

  • ODS
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.10.2019 13:41:48 - kapsicin

Také podporujete starostu Novotného ?

Dobrý den. Jak se stavíte k podpoře starosty Novotného předsedou ODS ? Líbí se vám,že podporuje hulváta a trestně stíhaného spolustraníka ? Co si vy osobně myslíte o Novotném ? Děkuji za odpověď. M. O.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.11.2020 17:36:20 - Jakub Janda
 Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. Pavel Novotný je výrazným starostou Řeporyjí a domnívám se, že jím není náhodou. Obyvatelé Řeporyjí mu dali ve volbách důvěru a snaží se (snad jako každý starosta v ČR) udělat pro svou obec co nejvíce pozitivních věcí.
Samozřejmě, některé jeho výroky jsou značně nekorektní a často přesahují hranice slušnosti. Pavel Novotný ovšem uvažuje pragmaticky a díky své původní profesi novináře ví, jak se dostat na titulky velkých zpravodajských serverů. A myslím, že se mu to daří výborně.
O stylu jeho vystupování bych ale polemizoval. Nelíbí se mi příliš agresivní vyjadřování, sám bych volil zcela jistě jiná slova. Taktéž nemá mandát na vyjadřování se k mezinárodním závažným tématům, ten má především tvořit (ale nejen!) Ministerstvo zahraničních věcí. 

S pozdravem
Jakub Janda