Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.03.2020 8:38:00

Děkuji všem, kteří dodržují nařízení a nemyslí pouze na sebe

Děkuji všem, kteří dodržují nařízení a nemyslí pouze na sebe

Poděkování na facebookovém profilu všem, kteří pomáhají zvládnout koronavirovou krizi

 Po celém světě, ale i u nás lidé potleskem děkují těm, kteří pomáhají zvládnout krizi způsobenou koronavirem. Právě na nich stojí všechna ta dřina, kdy riskují své životy a mají jen málo odpočinku. Právě jim patří obrovský dík za to, že to společně zvládneme. Děkuji všem zdravotníkům, lékařům a lékařkám, sestřičkám a bratrům, záchranářům a záchranářkám, policistům a policistkám a vojenskému sboru. Děkuji všem profesionálním ale i dobrovolným hasičům.

Děkuji všem prodavačkám, prodavačům, lékárníkům, lékárnicím a těm, kteří zajišťují dopravu zboží za to, že si všichni mohou koupit to nejdůležitější k životu. Děkuji všem dobrovolníkům, kteří roznášejí nákupy seniorům a pomáhají jim zvládnout těžkou situaci. Děkuji učitelům a učitelkám, kteří se postavili situaci čelem a zvládají učit i na dálku. Děkuji pošťákům a pošťačkám za jejich práci. Obzvlášť v terénu.

Děkuji všem lidem, kteří po celé republice šijí roušky a svou ohleduplností chrání ostatní. Děkuji všem, kteří dodržují nařízení a nemyslí pouze na sebe, ale na ostatní. Protože pouze tak můžeme celou situaci zvládnout.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama