Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.08.2010 11:33:04

Funkcí v Poslanecké sněmovně je po volbách více

Funkcí v Poslanecké sněmovně je po volbách více

Přestože se nová koaliční vláda Petra Nečase zavázala v rámci úspor zeštíhlit počet placených funkcí v Poslanecké sněmovně, poslanec ČSSD Jan Hamáček se domnívá, že se tento závazek bohužel nepodařilo koalici dodržet.

„Oni vždy slíbí něco, co je populární, co se bude lidem líbit. S realizací si však už moc problémy nedělají. Když jsem byl předsedou zahraničního výboru, měl tři místopředsedy, teď za Davida Vodrážky jich je pět. Rozpočtový výbor jich má ještě víc. Prostě všichni chtějí mít funkci. Specialisté na to jsou Věci Veřejné. Ty snad nemají ani jednoho poslance nebo poslankyni, který by neměl nějakou funkci," uvedl Jan Hamáček.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama