Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.06.2016 15:40:00

Studenti mohou práci poslanců využít ve svém budoucím povolání

Studenti mohou práci poslanců využít ve svém budoucím povolání

Osvědčení o absolvování stáže v Poslanecké sněmovně dnes obdrželo z rukou předsedy Sněmovny Jana Hamáčka 26 studentů. Program odborných stáží u jednotlivých poslankyň a poslanců organizuje každoročně Parlamentní institut.

„Jsem rád, že o stáže ve Sněmovně je mezi studenty velký zájem. Díky práci Parlamentního institutu se jejich organizací podařilo dát řád. Studenti tak mohou práci poslanců poznat z blízka a své zkušenosti využít ve svém budoucím povolání,“ uvedl předseda Poslanecké sněmovny Jan Hamáček. 

Kromě studentů tuzemských vysokých škol v Poslanecké sněmovně mají možnost absolvovat stáž například studenti z Německa. Mohou pracovat u jednotlivých poslanců nebo přímo v Parlamentním institutu.

Absolventi stáží dnes převzali osvědčení (14. 6. 2016) Absolventi stáží dnes převzali osvědčení (14. 6. 2016)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama