Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.12.2020 11:33:00

Tohle nebude populární příspěvek

Tohle nebude populární příspěvek

Komentář na facebookovém profilu k nedodržování vládních nařízení

 S hrůzou jsem sledoval reportáže i zprávy o tom, jak lidé nedodržují nařízení. Dokonce i tak, že musí policie zasahovat na jednom místě opakovaně. Nechápu, kde se v některých lidech bere nezodpovědnost a arogance vůči všem, které pandemie postihla. Mnoho lidí bohužel přišlo o své blízké, dalším zasáhl covid do jejich podnikání.

Chápu, že současná situace všechny štve. Bez rozdílu. Pandemii ale řeší celý svět, nezmizí mávnutím ruky nebo pražskou demonstrací. Není to nějaký výmysl české vlády. Musíme se proto začít chovat dospěle, abychom pandemii zvládli. Pokud nezačneme, bude nutné zase zavírat obchody.

A ještě jedna poznámka. Situace v některých nemocnicích stále není ideální. Všichni zdravotníci pracují na hranici sebeobětování. Vážím si jejich nasazení a práce. A děkuji za ni. O to více mě štvou všichni, kdo jejich práci nerespektují, kritizují v diskuzích a sdílí hoaxy.

Doufám, že se všichni zamyslíme, začneme se chovat dospěle. Jedině tak vše zvládneme. A budeme mít klidné Vánoce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama