Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.04.2017 8:38:00

Ve středních Čechách půjdeme do voleb se silným týmem

Ve středních Čechách půjdeme do voleb se silným týmem

Členové Krajského výkonného výboru ČSSD Středočeského kraje dnes schválili návrh krajské kandidátky pro podzimní volby do Poslanecké sněmovny.

Povede ji předseda středočeské ČSSD a stávající šéf Poslanecké sněmovny Jan Hamáček, na druhém místě je ministryně školství mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová. Na třetí místo je navržen poslanec a vlašimský ekolog Václav Zemek, čtvrtým v pořadí by měl být poslanec a kladenský regionální politik Zdeněk Syblík. Pro kandidátku hlasovalo 77 procent přítomných členů. O konečné podobě kandidátky rozhodnou v květnu všichni členové středočeské ČSSD.

„Naše kandidátka je silná a vyvážená, naši kandidáti jsou ve svých oblastech zkušenými osobnostmi. Kampaň si odpracujeme s plným nasazením s cílem volby v kraji vyhrát,“ uvedl předseda středočeské ČSSD Jan Hamáček. „Do voleb půjdeme s pozitivní kampaní, názorně ukážeme občanům, v čem se lišíme od našich soupeřů a proč je pro ně i Českou republiku dobré ČSSD volit. Důraz budeme klást na kvalitní školství, dobře placená a kvalitní pracovní místa, výraznější růst penzí pro naše seniory,“ uvedl Hamáček.

Podle něj úspěch ve volbách ale nezajistí jen lídři kandidátek, důraz klade na aktivitu všech sociálních demokratů. „Bez nich je dobrý volební výsledek nemyslitelný. Vždy zdůrazňuji, že členská základna je tím nejcennějším, co ČSSD má,“ doplnil Jan Hamáček.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama