ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2013 16:27:45

Je čas ukončit smrtelnou agónii současného systému

Je čas ukončit smrtelnou agónii současného systému

Volám všechny potenciální voliče, kteří jsou znechuceni současným stavem politiky, a proto nechtějí jít k volbám! Prosím přemožte se a pojďte vyjádřit svůj názor, jedině tak dosáhneme změny!

Včerejší superdebata ČT jasně ukázala, že přes veškeré přesvědčování současné politické reprezentace o tom, jak se poučili z chyb předešlých, jsou jejich slova naprosto zavádějící a jejich případné pokračování ve vládě by pouze prohloubilo morální a ekonomický úpadek této země. Nedejme jim k tomu příležitost a pojďme v právě probíhajících volbách dát jasně najevo, že dost už bylo Kalousků, Nečasů, Svobodů a jim podobných!

Současní politici do jednoho kážou vodu a pijí víno. Ať už pan Babiš, který koupí největší deníky v zemi, aby následné prohlásil, že je pro odpolitizování České televize, nebo pan Schwarzenberg, který nazve Miroslava Kalouska nejlepším ministrem financí…

V době, kdy rozkrádání veřejného majetku probíhá v přímém přenosu, nepokrytě, veřejně, kdy politici zneužívají státní úředníky k vlastnímu prospěchu (že, pane Nečasi), kdy neexistuje svoboda tisku, kdy se cenzurují jednotlivá vystoupení, je nejvyšší čas vstát a říct dost! Do této chvíle jste vládli vy nám, teď je řada na nás!

A jak toho dosáhnout? Jedině tak, že prosadíme zákon o obecném referendu a přinutíme politiky, aby nesli osobní, hmotnou a trestní odpovědnost za svá rozhodnutí. A samozřejmě uzákoníme jejich odvolatelnost. Proto Vás prosím, nezapomeňme na to ve chvíli, kdy budeme vhazovat hlasovací lístek do urny, a vyberme tu správnou možnost!

Chci poděkovat všem, kteří tak učinili, nebo učiní, všem těm, kteří mi během předvolební kampaně vyjadřovali podporu. Velmi si vážím všech zpráv, které jsem od Vás dostala ve formě sms zpráv, nebo emailů! A zároveň slibuji, že pokud budu zvolena do Parlamentu, nezapomenu, odkud jsem přišla.

Děkuji, vaše Jana Hnyková

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku
https://www.facebook.com/janahnykova.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama