Jaroslav Hrouda

Chceme klidné, čisté a bezpečné město
  • ANO 2011
  • Děčín
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2019 8:31:08

Primátor Děčína má vlastní YouTube kanál

Primátor Děčína má vlastní YouTube kanál

Jaroslav Hrouda oslovuje obyvatele Děčína prostřednictvím krátkých videí na kanále You Tube.

 Děčínský primátor Jaroslav Hrouda začal od září natáčet krátká videa, v nichž se vyjadřuje k aktuálním tématům města. Ve spotech se snaží vysvětlit plány a vize vedení města. „Cítím potřebu lidem některé věci vysvětlit. Na sociálních sítích či jinde jsme bohužel velmi často svědky dezinformací. Některé věci jsou jinak, než jak jsou prezentovány veřejnosti. Proto jsem se rozhodl i pro tuto formu komunikace s obyvateli našeho města,“ říká primátor města Jaroslav Hrouda.
Videa můžete sledovat na jeho vlastním kanále na YouTube. Stačí do vyhledávače zadat klíčová slova: Jaroslav Hrouda.Odkaz na kanál: https://www.youtube.com/channel/UCovew4BGtlPhlFbF9D-u5mw
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama