Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.02.2019 12:20:00

Hejtman Čunek zve veřejnost na debatu o nové nemocnici

Hejtman Čunek zve veřejnost na debatu o nové nemocnici

Jak bude fungovat Nová krajská Baťova nemocnice, jejíž výstavba má být zahájena nejpozději do dvou let? Nejen na tuto otázky vám odpoví hejtman Jiří Čunek v pátek 15. února v 15 hodin v malém sále domě kultury ve Vsetíně.

 Jak bude fungovat Nová krajská Baťova nemocnice, jejíž výstavba má být zahájena nejpozději do dvou let? Kolik bude stát? Čím se bude toto špičkové zdravotnické zařízení lišit od stávající „baťovky" i od většiny nemocnic v ČR? Na co se můžou těšit pacienti i zaměstnanci? Co se změní v systému krajského zdravotnictví? Bude mít zprovoznění moderní nemocnice vliv na fungování nemocnic ve Vsetíně, Kroměříži, Uherském Hradišti a Valašském Meziříčí? Jak se výstavba i provoz nemocnice dotkne dopravy i zástavby ve Zlíně - Malenovicích? Co bude se současným nemocničním areálem?

Nejen na tyto otázky vám odpoví hejtman Jiří Čunek v pátek 15. února v malém sále domě kultury.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama