Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.12.2018 17:47:00

Zlínský kraj bude pokračovat v rekonstrukci hradu Malenovice

Zlínský kraj bude pokračovat v rekonstrukci hradu Malenovice

Investiční záměr řešící opravu střechy, oken, elektroinstalace i další stavební práce za celkem 7 milionů korun na hradě Malenovice schválili radní Zlínského kraje.

„V rámci schváleného investičního záměru bude v předhradí provedena kompletní výměna šindelové krytiny a spojovacího mostu, oprava komínu a renovace schodiště. Na hradě samotném budou opravena a vyměněna poškozená okna a vyměněno osvětlení v celkem šesti místnostech," informoval hejtman Zlínského kraje Jiří Čunek.

V příštím roce bude probíhat projektová příprava akce a samotné stavební práce by měly být realizovány od dubna do prosince roku 2020. Navážou na statické zajištění hradu a opravu vnitřních omítek i vnějších fasád, které kraj dokončil v letošním roce a které si vyžádaly přes 20 milionů korun.

Hrad Malenovice spadá pod správu Muzea jihovýchodní Moravy ve Zlíně, které je příspěvkovou organizací Zlínského kraje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama