Kamil Sedláček

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.01.2017 13:34:19 - Jarmilena

Zákaz kouření

Dobrý den.Souhlasím s Vašimi názory obsaženými ve Vašem článku. Skutečností je,že už je naprosto absurdní co vše nám nynější vláda přikazuje a zakazuje.Mám poměrně dost známých,kteří podnikají v oblasti pohostinství.Většina z nich je již tak otrávená z nynější situace,že uvažuje o ukončení činnosti.Vložili do svých podniků nejen peníze,ale také čas a mnoho práce a nemohou si sami rozhodnout, zda bude jejich hospůdka kuřácká či nikoliv. Mohou tedy oddělené prostory pro kuřáky teď využít např.jako kočárkárnu,neb se mnohé restaurace stávají oblíbené právě u maminek s dětmi...Kam půjde vesnický strejda na pivko a posezení s přáteli-to se neřeší.Budeme sedět doma a pít pivo z plastových lahví? Pokud se Vaše strana dostane do parlamentu- hodláte se tímto nesmyslným zákazem zabývat? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.01.2017 15:29:37 - Kamil Sedláček

Dobrý den, děkuji za tento dotaz. Naše strana je zásadně proti těmto nesmyslným zákonů jako je EET a zákaz kouření, které likvidují soukromé podnikání hlavně potom na vesnicích a v malých obcích. Je čistě věcí majitele restaurace a jeho zákazníků zda se tam kouřit bude nebo ne. Chceme při tvorbě zákonů vycházet vstříc malým a středním podnikatelům, jelikož jejich náklady na provoz jsou mnohdy vyšší než výdělek.