Karla Maříková

  • SPD
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2019 16:33:42

Pokrytci nám budou kázat o klimatu

 Pokrytci nám budou kázat o klimatu

Kážou vodu a pijí víno. Kdo? Šéfové průmyslu, politici, ale i filmové hvězdy. Než zblbnete, tak se vždy zamyslete komu tím prospějete?

Ve společnosti rezonuje téma životní prostředí a klima. Společnost Google každoročně pořádá letní sedánek pro vyvolené pod názvem Meeting of the Minds (Setkání mozků), který se měl spíše jmenovat Setkání elity a nebyla by tato společnost in kdyby se tomuto tématu vyhnula. Účastníci této akce jsou prý ti nejvyvolenější nebo spíše nejzazobanější, kteří by chtěli světu kázat morálku o tom kolik dětí by měli mít nebo jaké dopravní prostředky používat, aby nepoškozovali životní prostředí. Úsměvné na tom všem je, že tato elita musí ukázat, že na to má a místo mozku, který by dle názvu akce měli používat jim mysl zatemnila peněženka a tak se dopravili na místo v soukromých tryskáčích, podle odhadu jich mělo přistát na letišti v Palermu až 114. Do resortu se pak dopravili luxusními motorovými jachtami se supervýkonnými motory.
Tak tihle elitáři, kteří mají být těmi mozky světa nám budou kázat, že letecký průmysl ničí životní prostředí, když si své ctěné prdelky nemohou naskládat do běžného dopravního letadla? Tito nám budou říkat, že rození dětí je to nejhorší co můžeme matičce Zemi provést. Právě oni nás budou poučovat, že spalovací motory ničí životní prostředí. K přírodě se bohužel chováme jak čuňata ve stylu po nás potopa, ale tihle ekošílenci to nedělají z dobrosrdečnosti, ale z kalkulu.

Zeptali jste se někdy kdo na tom všem vydělá? Je to těchto pár elitářů, kteří káží abychom se méně množili, přitom lidé v rozvojových zemích, kde je průměrné IQ 70 mají průměrnou porodnost 8 dětí na jednu ženu. Zamysleli jste se někdy nad tím, proč onen zbohatlík bude lidem kázat, že nemají cestovat leteckou dopravou, jelikož letadla produkují velké množství CO2 a přitom tentýž člověk si vozí prdel v soukromém tryskáči? Přemýšlíte nad tím, proč vám ten co má v garáži deset aut se spalovacím motorem káže, že musíme podporovat elektromobilitu?
Těchto pár vyvolených totiž na tom všem vydělá. Pod záminkou oteplování a plnění cílů snižování emisí znevýhodní všechny kromě pár vyvolených. V prvé řadě se zvýší náklady na dopravu, což se projeví v koncových cenách a dojde tak k rychlejšímu přechodu na elektromobilitu. Elektromobily doposud nikdo moc nechtěl, tak je lidem tímto způsobem prostě vnutíme, ten kdo vydělá je automobilový průmysl. A kdo by mohl možná uvažovat o nesmyslu, že porodnost ničí klima. Určitě to není obyvatel některé rozvojové země s IQ 70, který přichází do Evropy. Ti si klidně nadělají deset dětí. Evropané pomalu vymírají a tito elitáři jim ještě nakukají, aby se méně množili. Kdo je tedy asi nahradí? Inženýři z Afriky? Už chápete? Než zblbnete, tak se vždy zamyslete komu to prospěje?

Kdyby to mysleli skutečně vážně, tak zachraňují klima, tak že někde sází stromky, čistí vody a moralizují o porodnosti v Africe, kde k tomu mohou rozdávat antikoncepci. Ekoteroristé běžte si tedy dát studenou sprchu i s eko Grétou, kterou jen zneužíváte jako loutku místo, abyste ji nechali užívat dospívání.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama