Kryštof Kozák

http://www.petprocent.cz
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.02.2017 14:54:19

Pomoc se založením nové politické strany "5 % pro vzdělávání"

Pomoc se založením nové politické strany "5 % pro vzdělávání"

Nemusíte nás volit, ale dejte nám šanci kandidovat. Naší prioritou je kvalitní vzdělávání pro všechny. Chceme do školství přitáhnout mladé motivované učitele, a zajistit dlouhodobou budoucnost naší republiky právě nadprůměrnou vzdělaností všech.

Abychom mohli stranu vůbec založit, potřebujeme 1000 podpisů pro pana Chovance na ministerstvu vnitra. 
Divili byste se, jak je dnes těžké takový podpis sehnat. Lidé se bojí, možná víc než v roce 88. Spousta podpisů dobrých lidí už máme, ale ještě to nestačí. Proto nejsme ještě ani zaregistrovaní. 

Naší cílovou skupinou jsou především rodiče a prarodiče, co mají obavy o budoucnost svých dětí, dobří učitelé, dobří ředitelé, dobří studenti. 
Chceme "ukrást" voliče, pro které je vzdělání také prioritou, zejména od vyčpělých starých stran. Naopak budeme rádi, když se do Parlamentu dostanou strany nové, a jsme jim v tom ochotni spíš pomoci než škodit. 

Podpisové archy jsou fyzicky k dispozici především na Praze 7, kde je sídlo strany (Café Liberál, Café Spitfire, Café Nová Doba, Nacafé, Re:posi). 
Vytištěné a podepsané archy lze posílat do sídla strany, Šmeralova 25, Praha 7 - poštovné Vám strana ráda uhradí. Odkaz na arch je zde: 
https://drive.google.com/open?id=1pTYl4X62nghXTMbNDn8vojEINsTaHdIVDUp0WSEHw6Y
Pro bližší seznámení s programem se podívejte na www.petprocent.cz. 

Pro mladé prvovoliče, kterým už bylo 18 let, máme i čistě vizuální program, https://www.instagram.com/zorkal/

Základní myšlenky už máme, nicméně dolaďujeme detaily a zejména priority, které by se měly ještě více zdůraznit. 

Budeme tedy rádi, když nám napíšete co nejkritičtější reakce, ty nám nejvíce pomáhají, neboť se z nich nejvíc naučíme. Pište na petprocent@gmail.com, odpovíme. 

Díky moc za pozornost, a ještě větší díky těm, kteří prokáží občanskou statečnost a pod petici se nebudou bát podepsat. 
Počítejte s tím, že na Ministerstvu vnitra o Vás budou vědět. Kdybyste kvůli tomu ale měli potíže, strana Vám pomůže - máme i právníky a úplně chudí také nejsme. 

Hezký den! 

Kryštof Kozák


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama