Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2018 18:46:56 - Ferantik

Proč jste proti vyšetřování tunelářů OKD

Proč napadáte Piráty za zřízení komise k vyšetření tunelu OKD a proč teda v té komisi zabíráte místo. jaký důvod máte, aby se to, kdo vykradl OKD, nešetřilo a šlo do ztracena. Že na tom má zájem Sobotka nebo Zaorálek s Bakalou, to je jasné. Ale proč s nimi pečete vy? Bláboly, že se nic nevyšetří, že je to zbytečné a že se máme dívat jen dopředu na budoucnost OKD, to může vyhovovat jenom tunelářům a jejich příznivcům

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.01.2018 16:46:52 - Leo Luzar
 Dobrý den, hluboce se mýlíte pokud soudíte, že nechci vyšetřit kdo kradl v OKD. Pokud sledujete stranky KSČM nebo můj profil na PL nebo FCB víte co vše jsme za posledních 28 let udělali proti zlodějnám privatizace. A konkrétně v OKD. Proti nám stála bariéra nezájmu a mnohdy i posmešků, že nechápeme moderní kapitalismus a chceme jen revoluci a zavírat podmikatele. Přesto stále bojujeme za nepromlčitelnost zločinu privatizace. Bohužel Pirati nebyli schopni a ani ochotni se zeptat co a jak. Už zadání pro vyšetřování, které si nechali schválit bez jakýchkoliv konzultaci brání vyšetření začátku této zlodějny, jak vlastně stát ztratil kontrolu nad OKD a kdo si namastil kapsu. Přesto jsme se přihlásili k této iniciativě a vítáme jakékoli nové cesty k pravdě.  I když spravedlnost je mnohdy již promlčená. Můžete mi věřit, že osobně udělám vše pro úspěch vyšetřování, ale dovolte mi mít  také skepsi k amatérskému nadšení Pirátů. Jako duši technikovi mi to připomíná postup hledání nefunkčnosti počítače metodou pokusu a přečíst si manuál je až to poslední co správný Pirát smí udělat. Přesto se nevzdávam a budu všestraně nápomocen zvolenému předsedovi vyšetřovací komise panu Černohorskemu od Pirátů a doufám, že střet s realitou je přiměje naslouchat i názoru komunistů.