Ing. Arch. Liana Janáčková

Nastal čas se vrátit
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.09.2009 9:24:22

I. ročník soutěže Miss FANTOM 2009

I. ročník soutěže Miss FANTOM 2009

V pátek 24. dubna 2009 se v kulturním domě K-Trio v Ostravě – Hrabůvce konalo finále soutěže o nejkrásnější dívku Miss FANTOM 2009, kterou v loňském roce vyhlásil kulturní magazín FANTOM.

Záštitu nad touto akcí převzala paní senátorka Ing. arch. Liana Janáčková, která se na organizaci této akce podílela osobně, a to především v roli aktivní porotkyně.

12 finalistek se na tomto galavečeru utkalo v pěti disciplínách – představení účastnic, módní show, volná disciplína, reakce na otázky a tradiční promenáda v plavkách. Čtvrtou disciplínu si vzala pod svůj patronát paní senátorka, která si pro každou soutěžící připravila 6 otázek a porota hodnotila pohotovost a vtipnost odpovědí.
Soutěžní galavečer byl proložen bohatým kulturním programem, jehož vrcholem bylo vystoupení zpěváka Marka Ztraceného.

A která z dívek si odnesla titul Miss FANTOM 2009? Sympatická 20ti letá studentka VŠ speciální pedagogiky Iveta Kuricová z Fryštáku. Vítězná korunka se u slečny Ivety ovšem dlouho „neohřála“, po ukončení soutěže byla vydražena, výtěžek byl věnován dětem ze Soukromé základní školy speciální pro žáky s více vadami, která sídlí v Ostravě – Mariánských Horách. Do stejného zařízení „putoval“ také šek na 50.000,-- Kč, který věnovali organizátoři této akce. Že se akce povedla svědčí nejen spokojenost organizátorů, ale také fakt, že se již připravuje další ročník.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama