ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.05.2010 19:50:20

Máme podezření na tunelování nemocnice

Máme podezření na tunelování nemocnice

Reakce Davida Ratha na aktuální situaci v nemocnici Na Homolce

V souvislosti s trestním oznámením lidoveckého poslance Ludvíka Hovorky na hospodaření nemocnice Na Homolce musím říct, že situace v této nemocnici je velmi vážná. Registrujeme již několik měsíců informace o tom, že tam dochází k uzavírání podivných smluv a připravují se nestandardní tendry na outsourcing služeb, které si jinak zajišťují nemocnice samy a za výrazně menší peníze.

Nemocnice Na Homolce je přímo řízena ministerstvem zdravotnictví, které k celé situaci mlčí, až se zdá, že se na těchto věcech samo podílí. Jde o závažné podezření z tunelování státní nemocnice, minimálně za tichého souhlasu pana náměstka Šnajdra, který o celé věci ví.

Pokud ministerstvo zdravotnictví nesjedná nápravu ještě do voleb, považujeme za nezbytné, že nové vedení ministerstva pošle do nemocnice Na Homolce kontrolu a urychleně sjedná nápravu.

David Rath
stínový ministr zdravotnictví za ČSSD

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama