ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.03.2010 20:24:12

Neskutečný nárůst spoluúčasti pacientů

Neskutečný nárůst spoluúčasti pacientů

Pravice u nás realizuje nejrychlejší nárůst spoluúčasti pacientů na světě.

„Pravicové strany jasně deklarují, že chtějí růst spoluúčasti pacientů, to znamená, že chtějí, aby pacienti platili daleko víc v hotovosti u lékaře i v lékárnách. Chci připomenout, že když odcházela vláda sociální demokracie v roce 2006, tak spoluúčast byla 9 procent,“ připomněl stínový ministr zdravotnictví David Rath na dnešní tiskové konferenci.

„Dnes je okolo šestnácti a plán pravicových stran je to zvýšit až na 24 procent. Jde a půjde o nejrychlejší nárůst spoluúčasti pacientů na světě,“ bilancuje David Rath.

„Sociální demokracie říká, že 16 procent je až až a že bychom se měli vrátit o nějaký ten krok zpátky. Na těch 9 procent to bude hodně obtížné, ale pokud se zruší poplatky, můžeme se dostat někam ke dvanácti třinácti procentům,“ dodává.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama