MUDr. Jiří Štětina

  • Úsvit
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.06.2010 9:17:17

Být poslancem i primářem je nezodpovědné

Být poslancem i primářem je nezodpovědné

Jsem přesvědčen o tom, že každá práce se musí dělat zodpovědně a s plným nasazením.


V souvislosti se zvolením do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky jsem se rozhodl odejít z funkce primáře nelůžkového oddělení ARO v Městské nemocnici a.s. Dvůr Králové nad Labem, která je jednou z mála ekonomicky prosperujících nemocnic v kraji. Jsem přesvědčen o tom, že každá práce se musí dělat zodpovědně a s plným nasazením.

Zkušenosti v oboru jsou sice dobrým předpokladem, ale časově nelze v žádném případě spojit práci poslance a primáře. S úsměvem a velkou ironií obdivuji takové poslance, kteří stihnout dělat např. hejtmana, poslance a ještě vykonávat lékařskou praxi.. Buď jsou mimořádně schopní a pracovití, v tom případě klobouk dolů, nebo jsou patologicky ambiciózní a nezodpovědní nejenom vůči svým podřízeným, ale zejména občanům. V medicíně to tímto způsobem nesmí fungovat.

Vzhledem k tomu, že lékařů, zejména mladých, u nás nepřibývá, spíše naopak, budu pomáhat oddělení, na kterém jsem více než 7 let pracoval, jako řadový lékař. Samozřejmě budu pomáhat dle mých časových možností, a také při zajištění pohotvostních služeb. 



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama