MUDr. Jiří Štětina

  • Úsvit
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2013 15:10:07

Lídr ANO Pilný nemá o dění na Královéhradecku ani šajnu

Lídr ANO Pilný nemá o dění na Královéhradecku ani šajnu

-

Mám jednu zásadu. Nikdy nikoho a nikde neurážet a hlavně si vážit každého člověka, který dělá svoji práci dobře. Ale tentokrát jsem k tomu měl velmi blízko a to, když jsem se začetl do rozhovoru s lídrem ANO u nás v Královéhradeckém kraji Ivanem Pilným.

Ponechám zcela vyjádření k Věcem veřejným, protože jsem za ně seděl v parlamentu a mohu jenom konstatovat, že jeho soud vychází jenom z mediálních výstupů. A ty byly a stále jsou sakramentsky ovlivněné a možná i zaplacené. Co je však podstatnější?

Největší tragédií pro občany v regionech jsou lídři, kteří byli dosazeni vedením stran a hnutí, protože by mohli přinést hlasy. Osobně doufám, že se tomu tak nestane, protože o dění v kraji nemají ani šajnu.

Začnu dálnicí D 11. Pan Pilný je z Prahy a je mu zřejmě jedno, zda silnice do Polska bude či nebude. Pravděpodobně ji na rozdíl od občanů našeho kraje nepotřebuje.

Naprosto nehorázný je jeho přístup k výstavbě, spíše k rekonstrukci nemocnice v Náchodě. Pan exředitel Microsoftu určitě neměl problém si zaplatit léčbu s čímkoliv a kdekoliv i v cizině. Ale občan, v této době tolik potřebný volič, však potřebuje kvalitní, dostupnou a nikoliv drahou zdravotní péči. Řekl bych, že pan Pilný o této nemocnici neví vůbec nic, protože jeho argument, že to je dílo pana hejtmana, je zcela diletantský.  Jedná se o nemocnice s více než stoletou tradicí a sloužící více než 150 000 občanům.

Závěrem bych měl jen otázku. Není právě Hnutí ANO tím, co lídr z našeho kraje tolik kritizuje? Peníze, media, politika a nekontrolovatelná moc …
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama