MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2022 5:45:00

Přístřešek s vedle stojícím odpadkovým košem spolu ladí

Přístřešek s vedle stojícím odpadkovým košem spolu ladí

Komentář na facebookovém profilu k renovaci zastávky MHD.

 Osazujeme po celé Praze nové zastávkové přístřešky! Tady například na zastávce Lihovar na Praze 5. Jak se vám proměna líbí?

Podle mě nové přístřešky městu sluší a jsem moc rád, že jejich podoba vznikla z mezinárodní designerské soutěže. Stejně tak jako podoba dalších prvků mobiliáře, takzvaného městského nábytku.

Díky tomu k sobě ladí třeba přístřešek s vedle stojícím odpadkovým košem, jak můžete vidět na fotce. Společně ještě s lavičkami, zábradlím nebo stojany na kola tak bude mít pražský mobiliář jednotný styl a nebude to každý pes, jiná ves.

V současné době už obměnily Technologie hlavního města Prahy, a.s. přes 300 pražských zastávek. Tempo výměny je navíc velmi rychlé, zvládají umístit desítky nových zastávek týdně. Takže dobrá práce!

Naše město tím zase o trochu víc prokoukne!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama