MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.11.2016 18:01:00

Je třeba co nejlépe skloubit systém vzdělávání s podporou výzkumu

Je třeba co nejlépe skloubit systém vzdělávání s podporou výzkumu

Vicepremiér Bělobrádek na konferenci Aspen Institutu zdůraznil nutnost větší podpory vědy a výzkumu pro budoucí konkurenceschopnost.

Místopředseda vlády pro vědu, výzkum a inovace Pavel Bělobrádek se ve čtvrtek 10. listopadu 2016 zúčastnil výroční konference Aspen Institutu s názvem Česko: Jak jsme na tom? Vicepremiér se účastnil moderovaného panelu k tématu Ekonomického potenciálu České republiky.

Dalšími klíčovými tématy diskusních panelů konference byly otázky kvality života, národní bezpečnosti, veřejné správy nebo vzdělávání. Místopředseda vlády během svého projevuzdůraznil především nutnost co nejlepšího skloubení systému vzdělávání, který reaguje na podmínky 21. století, s podporou vědy, výzkumu a inovačního potenciálu, spolu se silným zapojením průmyslového sektoru.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama