Mgr. Bc. Pavla Golasowská, DiS.

  • KDU-ČSL
  • Moravskoslezský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.09.2015 10:14:45 - katuše

Neologismus

Proč mají podle vás s hospodařením problémy jen Kolokánky a jiné instituce ne, jak říká ministryně? A nemá výjimečně ministryně pravdu, když tvrdí, že není možné, aby ostatní zařízení, které umí hospodařit, dopláceli na jedno zařízení, které toho není schopné?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.09.2015 18:44:39 - Mgr. Bc. Pavla Golasowská, DiS.
 Dobrý den, děkuji za váš dotaz. Zařízení, které pomáhají dětem, mají mít podporu státu a to ať už se jedná o Klokánky či jiné služby bez rozdílu. Je pravdou, že Klokánky měly vysokou míru medializace a mezi veřejností by se našel asi málokdo, kdo by neznal jejich náplň činnosti. Zda tam došlo k pochybení s hospodařením, to nedokážu a ani nechci soudit, neboť mi to nepřísluší. Je na ministerstvu, aby tyto záležitosti objektivně posoudilo. Objektivně vzhledem k ostatním obdobným službám, které se také potýkají s nedostatkem financí a poskytují stejnou potřebnou a záslužnou službu, jako Klokánky. Věřím, že se situace vyřeší a to zejména ve prospěch dětí. Vždyť cíl těchto zařízení je pomoci dětem. A pokud je tento smysl zachován, mají tyto služby v naší společnosti velkou cenu. S úctou Pavla Golasowská