Mgr. Bc. Pavla Golasowská, DiS.

  • KDU-ČSL
  • Moravskoslezský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.09.2015 13:15:58 - Lausien

Prague Pride a uprchlíci

Dobrý den přeji, měl bych dva dotazy - jeden spíše jako reakci na Vaši odpověď u předešlého dotazu na Prague Pride a druhé na téma uprchlíků.
1) Podle čeho usuzujete, že absence ženského (či naopak mužského) elementu v partnerství, kde je vychováváno dítě, bude mít nějaký důsledek na dítě? Dítě můžete naučit aby myslelo levicově nebo pravicově, můžete ho také naučit, že na podlahu se nemočí, ale pochybuji, že ovlivníte jeho sexuální orientaci. To jaká bude jeho sexuální orientace neví ani ono dítě samo, nepočítaje to, že se to klidně po pubertě může zvrtnout na druhou stranu. Proč tedy zavrhujete vychovávání dětí v homosexuálních rodinách (pozor, nejsem jejich zastánce, sám nejsem homosexuál) na nějakém nepodloženém předpokladu, že to ovlivní vývoj dítěte? Co když to naopak jeho vývoj ovlivní v dobrém smyslu (např. bude hodnější - žádný alkoholik nebo hysterická žena)? A i kdyby se dítěti líbilo, jak se k sobě tatínkové mají a chtěl je později napodobit, je to špatné? Jeho volba. Díky

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.09.2015 12:23:30 - Mgr. Bc. Pavla Golasowská, DiS.

 Dobrý den, děkuji za Váš dotaz, nicméně Vás odkážu na mou odpověď k pochodu Prague Pride. ještě jednou zdůrazňuji, že nejsem proti homosexuálům, ale stojím za právy dětí, které mají právo na matku a otce jako muže a ženu a hájím tradiční rodinu, kde muž a žena mají svou roli, která je nezastupitelná.

S úctou Pavla Golasowská