Mgr. Bc. Roman Sklenák

  • SOCDEM
  • Líšeň
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.03.2017 18:36:00

Jestli tady někdo na někoho blije, tak jste to vy, pane ministře

Jestli tady někdo na někoho blije, tak jste to vy, pane ministře

Projev na 55. schůzi sněmovny 14. března 2017 k Návrhu poslanců Věry Kovářové, Leoše Hegera a dalších na vydání zákona, kterým se mění zákon o daních z příjmů:

Nevím, jestli je to smutné nebo zábavné, když člen vlády, který se chlubí tím, že předkládá nejvíce zákonů ve Sněmovně, tady pláče, že jeden poslanecký návrh byl stažen a on kvůli tomu nemůže zdanit výnosy z dluhopisů. Já si myslím, že, pane ministře, kdybyste to chtěl udělat, tak jste na to měl spoustu příležitostí.

Ale já jsem se přihlásil kvůli jiné věci. Já vás tady, pane ministře, důrazně se vší vážností žádám, abyste se přestal navážet do poslanců a zejména do poslanců sociální demokracie. 

Útok na kolegu Urbana už byl opakovaný. A jestli tedy máte nějaké důkazy o spojení Urban-soláry-Kypr, tak s tím běžte někam na policii, anebo nás tady fakt takhle nenapadejte! Není to možné! Vy jste tady několikrát označil několik lidí, že tady sedí zloději! Když jsme vás žádali, abyste byl konkrétní, tak to odmítáte říct! Není možné tady bez důkazů na každého plivat a přitom se bránit tím, že jsou to útoky na vás! Vás tady nikdo neobviňuje a jestli tady někdo na někoho blije, tak jste to vy! 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama