Mgr. Bc. Vít Rakušan

  • STAN
  • 1. místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.05.2023 13:09:00

Naše legislativní počiny mají skutečný pozitivní dopad

Naše legislativní počiny mají skutečný pozitivní dopad

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ocenění Zákon roku

 Zákony a předpisy, které nám pomohly zvládnout loňskou krizi, byly dnes oceněny a vyhlášeny Zákonem roku. Naše legislativní počiny mají skutečný pozitivní dopad, díky nim jsme byli schopni pomoci statisícům lidí prchajícím před válkou. Zajistit jim důstojné ubytování. Pomoci sehnat práci, lékařskou péči, vzdělání…

Náš stát zase jednou ukázal, že dokáže nezmatkovat, dokáže dát věcem řád a zvládnout krizi opravdu velkého rozsahu. Jako občané České republiky můžeme být opravdu hrdí na to, jak solidárně jsme zareagovali a pomohli ukrajinskému národu napadenému agresorem.

A tohle ocenění patří všem, kteří se na přípravě zákona podíleli. Moc děkuji i všem partnerům a všem, kteří pomáhali a pomáhají.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama