Mgr. Bc. Vít Rakušan

  • STAN
  • 1. místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.04.2022 17:14:00

Vítám podněty každého, kdo má co říci a čím přispět

Vítám podněty každého, kdo má co říci a čím přispět

Komentář na facebookovém profilu k strategickým prioritám pro zvládání uprchlické vlny

 Strategické priority pro zvládání uprchlické vlny, způsobené ruskou agresí. Tento dokument jsme za posledních pár dnů, vlastně týdnů, vytvořili. Děkuji všem, kteří se na tom podíleli. A v uloženém termínu jsem ji poprvé představoval poslancům na jednání Výboru pro bezpečnost.

První a nejdůležitější informace je, že se jedná o otevřený, živý dokument. To znamená, že se může měnit, není konečný. Není to nic, na čem si budeme ideologicky trvat jen proto, že nám naši práci nemůže nikdo kritizovat. Naopak, já vítám podněty každého, kdo má co říci a čím přispět.

Druhá informace, která doprovází celý dokument, je definice našeho cíle. My totiž víme, že události 24. února ovlivnily celou Evropu. Může za to politika jen jednoho člověka, Vladimíra Putina. A my všichni, i naše země, musíme pracovat s objektivně danými východisky.

V mnoha oblastech života lidí v naší zemi lze očekávat zásadní dopady na kvalitu života. A my budeme hledat cesty k jejich minimalizaci. A také říkáme, že chceme využít synergických pozitivních přínosů pro nás všechny. Proto tenhle dokument vzniká a já chci, aby se jím celá naše vláda řídila.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama