Mgr. František Bublan

  • SOCDEM
  • Třebíč
  • Stálá komise Senátu pro Ústavu České republiky a parlamentní procedury
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.04.2010 10:30:54

ČSSD jde tvrdě proti korupci a mafiím

ČSSD jde tvrdě proti korupci a mafiím

Reakce Františka Bublana na tiskovou zprávu ODS (Františku Bublane, omluvte se).

Seznámil jsem se s poněkud nesouvislou, nicméně razantní žádostí ODS o omluvu. Kandidát za ODS se zřejmě cítí osobně dotčen mým výrokem: „V osmdesátých letech jsem bojoval proti komunismu, protože dusil lidi. Dnes lidi dusí mafiánský kapitalismus a justiční mafie.“

Panu Necidovi se omluvit nemohu, protože na svých postojích a odporu k mafiím trvám a nehodlám na tom nic měnit. Nicméně pokud pan Necid nepatří do žádné z uvedených mafiánských skupin, pak ho mohu uklidnit. Mými výroky se slušný člověk nemusí cítit vyděšen. Pro poctivé zaměstnance i živnostníky je naopak omezení korupce a nekalých praktik šancí na lepší budoucnost.  Protikorupční opatření ČSSD ohrozí pouze korupčníky, podvodníky a ty, kdo zneužívají moc. Pevně věřím, že tisková zpráva ODS nebyla míněna tak, že by ODS chtěla mafiány bránit.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama