Mgr. Jan Farský

  • STAN
  • Semily
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.01.2024 17:17:00

Korespondenční volba? My to doženeme. Na rozdíl od Babiše

Korespondenční volba? My to doženeme. Na rozdíl od Babiše

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke korespondenčním volbám.

 Část našich spoluobčanů má extrémně ztíženou, až znemožněnou, možnost volit. Většina lidí má volební místnost vzdálenu stovky metrů, někteří ale i stovky kilometrů.

A to není fér.

Musíme to napravit. A napravíme to.

A nevymýšlíme nic nového. Jen se inspirujeme (tedy v podstatě opisujeme) u dalších desítek zemí, které už korespondenční volbu ve stovkách případů aplikovaly. Máme výhodu, že mouchy vychytaly za nás a my už jdeme bezpečnou cestou. Byť se někteří budou snažit tvrdit opak.

A v tomto se shodnu i s Andrejem Babišem (ve verzi 2017), kdy prosazoval korespondenční volbu a dokonce ji dal i do programového prohlášení své vlády. Škoda, že ji nestihl prosadit. Ale my to doženeme,

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama