ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.06.2013 12:14:27

Tiskové prohlášení k nepravdivým informacím serveru novinky.cz

Tiskové prohlášení k nepravdivým informacím serveru novinky.cz

Důrazně se ohrazuji proti poškozujícímu článku na serveru novinky.cz

Dnes 18. 6. 2013 se na serveru novinky.cz objevil článek „ODS se nepoučila, už zase něco slibuje za podporu“ autorek Nadi Adamíčkové a Marie Konigové. Článek těchto „myslitelek“ je naprosto nesmyslný a manipuluje objektivní skutečnost. Se svým advokátem zvažuji trestní oznámení na uvedené „pachatelky“ článku.

V článku se spekuluje o mé podpoře případné vlády za členství ve výborech. Přestože jsem v telefonním rozhovoru, který mám zaznamenán, vše vysvětlil, uvedené dámy situaci záměrně zmanipulovaly s cílem mě poškodit. O členství ve výborech jsem požádal doporučeným dopisem předsedy poslaneckých klubů v reakci na to, že jsem byl pravomocně zproštěn viny v soudním sporu s úplatkářem Vítem Bártou. Předsedy poslaneckých klubů jsem požádal pouze o návrat do výborů, ve kterých jsem byl členem, a ze kterých jsem v průběhu soudního procesu sám dobrovolně odstoupil. Požádal jsem o návrat do výborů všechny předsedy poslaneckých klubů (ČSSD, KSČM, ODS, TOP 09) vyjma předsedkyni poslaneckého klubu Věcí veřejných Kateřiny Klasnové, protože tunelářskou stranu Věci veřejné nepovažuji za subjekt, který by měl jakoukoliv legitimitu práce ve Sněmovně.  Důvodem žádosti o návrat byla snaha aktivněji pracovat v rámci Poslanecké sněmovny a získat lepší přístup k projednávaným zákonům. Každý poslanec má právo být členem alespoň jednoho z výborů Poslanecké sněmovny.

Není bez zajímavosti, že článek přinesl server novinky.cz, přináleží ke skupině Médea, která patří Jaromíru Soukupovi. Ten velmi dlouho skrytě podporoval a financoval Věci veřejné a jeho aktivitou by se také měla zabývat policie. Ve spojitosti s kauzou Jany Nagyové je pro mě s podivem, že zatím nebyli obžalováni další lidé jako Vít Bárta, kamarád Jany Nagyové a Romana Janouška, Radek John, který pro Janouškův ORA PRINT vytvořil předraženou kuchařku, Michal Babák a Radim Vysloužil, kteří z Janouškovy galerie Myšák nosili pravidelně igelitky s hotovostí do trezoru Věcí veřejných.

Na závěr chci zdůraznit, že jsem nevedl žádná jednání o podpoře mého návratu do sněmovních výborů a rozhodně není tato otázka spjata s vyslovením důvěry či nedůvěry vládě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama