ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.11.2013 22:44:27

Tiskové prohlášení k zatčení Víta Bárty

Tiskové prohlášení k zatčení Víta Bárty

Bárta se snažil infiltrovat policii svými lidmi a získat tak politickou moc

Pokud se informace o důvodech zatčení a následného propuštění Víta Bárty a vedoucího analytického odboru protikorupční policie Jana Petržílka zakládá na pravdě, jedná se o důkaz zločinného chování Bárty a potvrzení snah o převzetí moci v našem státě prostřednictvím vydírání významných osob nelegálně získanými informacemi, na což jsem upozorňoval již v průběhu minulých let.

Osobně jsem již dříve předal policii a soudu důkazy o špehování politických konkurentů detektivní kanceláří ABL a o získávání citlivých údajů i z důvěrných policejních zdrojů a jsem rád, že policie konečně začala konat.

Je také zjevné, že pokud byl do spolupráce s Vítem Bártou zapleten vedoucí klíčového odboru protikorupční policie, která vyšetřovala mimo jiné také trestní oznámení, které jsem podal na Bártu za podplácení mé osoby, bylo nejspíš zmanipulováno i celé vyšetřování této kauzy včetně možné manipulace s důkazy. Vít Bárta se snažil infiltrovat své loajální lidi do všech složek policie a tak Bártových spolupracovníků nejen na protikorupčním odboru, ale i v čele samotné policie (manipulativně vybraný policejní prezident Petr Lessy) je rozhodně více. Není tedy s podivem, že např. samotné vyšetřování po mém podání trestního oznámení bylo šetřeno pouze jako daňový únik a nikoliv jako podplácení a tudíž mohl Bárta ve spolupráci s protikorupční policií „uklidit“ důkazy. Stejně tak, jak několik minut po mém podání věděl o trestním oznámení a jeho podrobnostech i tehdejší ministr vnitra za VV Radek John. A podivností v celém vyšetřování by se našlo mnohem více.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama